ÉLŐVÉRCSEPP ANALÍZIS

élővércsepp analízis

Mi is az élővércsepp analízis?

További információ és bejelentkezés: Tóthné Anna 70/31 71 013

Az élővércsepp analízis segítségével könnyedén kialakíthatja a helyes életmódját, és a javasolt változtatások következtében, 4 – 8 hét elteltével már egy sokkal kedvezőbb kép tárulhat majd a szeme elé!

A vizsgálat erőssége az olyan nehezen diagnosztizálható panaszok okainak felderítése, mint a fáradtság, az energiahiány, a teljesítőképesség csökkenése, a fertőzésekre való hajlam.

A hagyományos vérvizsgáló módszerek mindegyike kémiailag módosítja a vérből vett mintát. Ha azonban pontos képet akarunk kapni arról, hogy milyen állapotban kering a szervezetünkben a vér, akkor kezeletlen mintát kell vizsgálnunk. Méghozzá olyan eljárással, amely nem változtatja meg a minta szerkezetét és kémiai összetételét.

Ez a videó-mikroszkópos eljárás a még „élő” vérminta vizsgálatán alapul. Különlegessége, hogy a kép megjelenik a monitoron is, tehát szabad szemmel is jól látható.
Hihetetlenül izgalmas látni a saját vörös- és fehérvér sejtjeinket mozgásban, miközben azok teszik a dolgukat.
Ha pedig nem elégedett a látvánnyal, akkor a vizsgáló orvos iránymutatásai szerint korrigálhatja táplálkozását és életmódját.

A vércseppanalízis során az élő vércseppet vizsgálják. Nem azt nézik, hogy az egyes elemekből mennyi van a vérben, hanem hogy azok épek-e, életképesek-e, mennyire aktívak, egymáshoz képest hogyan helyezkednek el. Mivel a vér összetétele és alakos elemeinek állapota követi a szervezetben zajló kóros folyamatokat, ezért azokat élő állapotukban vizsgálva még csak nagyon enyhe, vagy akár egyáltalán nem jelentkező tünetek esetén is megállapítható a betegségre való hajlam, vagy, hogy a betegség kialakulása megkezdődött.

 • Rendelési idők

  Hétfő: 9:00-12:00
  Kedd: 9:00-12:00
  Szerda: 9:00-12:00
  Csütörtök: 9:00-12:00
  Péntek: 9:00-12:00
  Szombat: Zárva
  Vasárnap: Zárva

  Bejelentkezés szükséges!