TÁVGYÓGYÍTÁS

Már néhány éve azon gondolkodunk, hogy jó lenne egy kis „távgyógyítás”. Aztán fontosabbnak tartottuk a beteg-orvos személyes találkozást. Így nem foglalkoztunk tovább a kérdéssel. Most – a vírusos időszakban – viszont nagyon égető a probléma, nagyon jók a „távgyógyítás” lehetőségei.

Ahogy látják, szinte naponta változik a járvány helyzete, hol több, hol kevesebb fertőzést jelentenek.
Nem hagyjuk abba az elővigyázatosságot, mossunk kezet, hordjunk maszkot, fertőtlenítsünk. Tartsuk be a kijárási előírásokat. Asszisztenseim Földváriné Kati, és Szentandrássyné Szilvi is adnak felvilágosítást a 06-49/540-453-as telefonszámon.

Most hogyan zajlik a távrendelés lépésenként:

 1. A mellékelt egészségügyi nyilatkozatot kérem pontosan és olvashatóan kitölteni, valamint panaszait is pontosan írja le.
 2. A kitöltött kérdőívet e-mailen el kell juttatni a rendelő e-mail címére, amit az asszisztenseim megadnak, azért hogy regisztrálhassuk, kitől kaptunk vizsgálati kérést.
  Ha azonnal nem tudjuk felvenni a telefont, kicsit később vissza kell hívni minket.
 3. Ha az e-mailt a kitöltött kérdőívvel és panaszaival elküldte, banki átutalással juttassa el rendelőnk számára a szolgáltatási díjat, mely 12.000.-Ft, kontroll esetén 9.000.-Ft.
  Bankszámlaszám: Kissné dr. Heldner Sylvia e.v. Budapest Bank Zrt. 10102770-40668600-01005004.
 4. Az átutalás azonnal teljesül. Ekkortól lehetőség szerint egy, de maximálisan 3 napon belül terápiás javaslatot teszek, és a recepteket e-recept formájában megírom, melyet azonnal kiválthat az ország bármelyik gyógyszertárában. A lelet küldésével egyidejűleg telefonon is keresni fogom, hogy megbeszélhessük az eredményt.

Részletek:

 1. Pontosan töltse ki a mellékelt kérdőívet.
 2. Pontosan írja le panaszait.
 3. Fényképet is küldhet sérüléseiről, bőrről, stb.
 4. Mit tartalmaz a távgyógyítás? – az árban benne foglaltatnak az alábbiak:
  – Áttanulmányozom a beküldött anyagot, leírt panaszait, szükség szerint telefonon keresem a további részletek miatt – terápiás javaslatot teszek vényköteles, vagy vény nélkül vásárolható gyógyszert javaslok, amennyiben ez indokolt.
  – A vényköteles gyógyszert e-recept formájában írom meg. Erről Ön külön papírt nem kap, de válaszként küldött e-mailben, a leleten szerepelnek a felírt szerek. Az e-receptet Magyarország bármelyik gyógyszertárában azonnal kiválthatja bárki, aki igazolvánnyal igazolja magát és tudja az Ön TAJ számát.
  – Társadalombiztosítással nem rendelkező pácienseknek levélben, postán küldöm a receptet.
  -Telefonon felhívom (nem az asszisztensem számáról), hogy megbeszéljük a betegségét, tisztázzuk az esetleges hiányzó részleteket.
 5. Mennyibe kerül a „távgyógyítási” szolgáltatás?
  A szolgáltatás ára 12.000.-Ft (ÁFÁT nem tartalmaz), a kontroll vizsgálat esetén 9.000.-Ft.
  Kontroll vizsgálat alatt ugyanazon betegség 4 hónapon belüli vizsgálata értendő. Ha utána jön, újra kell fizetni a 12.000.-Ft.-ot.
  A távgyógyítás szolgáltatás díja előre fizetendő átutalással, vagy a bankban vezetett számlánkra történő készpénzes befizetéssel. Az átutalást Ön tudja kezdeményezni a bankjánál. Az utalásnál a megjegyzés rovatba tüntesse fel a páciens nevét.
 6. Garancia
  Amennyiben mégsem állítható fel megfelelő diagnózis a leletek alapján, az összeget visszautalom Önnek. Ilyenkor személyes vizsgálat javasolt. A garancia nem a gyógyulásra vonatkozik, a betegségek természetüknél fogva időnként nehezen kezelhetőek, és változhatnak, kiújulhatnak.
 7. Egészségpénztár
  Számlát minden esetben kiállítok. Ha egészségpénztári tag, a vizsgálat költségét az Egészségpénztár utólag Önnek megtéríti, amennyiben a számlát eljuttatja Egészségpénztárának.
 8. A vizsgálat
  A beérkezett e-maileket sürgősségi, illetve beérkezési sorrendben dolgozom fel. Ekkor felhívom Önt, hogy személyesebbé tegyük a vizsgálatot, és még pontosabbá a diagnózist, valamint, hogy elmagyarázhassam a betegség mibenlétét és a teendőket. Visszahívást nem tudnak kezdeményezni, mert egyszerre csak egy páciens panaszával tudok behatóan foglalkozni. Amennyiben telefonhívásomat nem tudta fogadni, később újra hívom.
 9. Válaszlevél
  Kérem, az általam küldött e-mailre csak fontos esetben válaszoljanak, ahogyan a személyes vizsgálat után is csak akkor keresik újra a rendelésemet, ha fontos kérdés marad nyitva.
 • Rendelési idők

  Hétfő: 8:00-11:00
  Kedd: 8:00-11:00
  Szerda: 8:00-11:00
  Csütörtök: 8:00-11:00
  Péntek: 8:00-11:00

  Bejelentkezés szükséges!