PAPIMI mágneses indukció

PAPIMI egy orvosi terápiás berendezés, amely hő- és sugárzásmentesen juttat energiát a szervezet szöveteibe. A mágneses impulzusok változó frekvenciája segíti a biológiai szintézist és ezáltal a gyógyulást. Úgy is lehet mondani, hogy a PAPIMI segít beépíteni az egészséges szöveteket és gyógyulni a beteg szöveteknek.

Hogyan működik a PAPIMI?

Szervezetünk szövetei sejtekből épülnek fel. Minden működés, ami a szervezetben végbemegy a sejtek működésének eredménye. Minden sejtet egy vízzáró membrán vesz körül, mely védelmezi is a sejtet. E sejtmembrán elektromos töltéssel rendelkezik. Egy fiatal és egészséges sejt ezen membránpotenciálja 70 mVolt körül van. Egy öreg vagy beteg sejt membránpotenciálja lényegesen alacsonyabb, 50 mVolt körüli.
Egy rákos sejt membránpotenciálja mindössze 15 mVolt vagy ennél kevesebb.
gyulladásban lévő sejtnek is alacsony a potenciál értéke és olyan anyagok szabadulnak fel belőle, melyek fájdalomérzetet okoznak. A sejten belül az ionok olyan részecskék, melyeknek elektromos töltése van. Ez az elektromos töltés az, ami a membránpotenciált felépíti, és ez az, ami a sejt munkavégző képességét jelenti. Amikor a membrán töltése kritikusan alacsony, a sejtnek kevés energiája van külső munkavégzésre. Ilyen állapotban külső mágneses mező által létrehozott elektromos töltés növeli a sejt energiáját, és segít a gyógyulásban.

A PAPIMI mágneses ion induktor készüléket arra fejlesztették ki, hogy segítsen helyreállítani a sejtek hiányzó töltésmennyiségét, hogy kijuthasson a sejt az energiaválságból. A PAPIMI serkenti a sejt belső energiatermelését, így hozzásegíti a normál membránpotenciál visszaállítását. A mágneses impulzusok biztosítják a szükséges energiamennyiséget anélkül, hogy hőt gerjesztenének, ami károsíthatná a sejteket. Ez az energia a sejtet felépítő atomokat olyan állapotba hozza, hogy végbemehessenek a szükséges kémiai reakciók, melyek az alacsony energia állapotban nem vagy csak lassan mennek végbe. A PAPIMI kezelés tehát helyreállítja és gyorsítja a biokémiai folyamatokat anélkül, hogy hőhatással károsítaná azokat.

A PAPIMI tehát segít a gyógyulásban a sejt saját regenerációja megsegítése révén.

Milyen energiát hoz létre a PAPIMI berendezés?

A PAPIMI mágneses teret hoz létre. A mágneses mező, ellentétben az elektromos vagy elektromágneses erőterekkel, szabadon áthatol a szöveteken. A PAPIMI-kábelhurkot a kezelendő terület fölé helyezzük. Az így keletkezett mágneses mező energiája a távolság négyzetével csökken, de még így is 15-20 cm mélységben számolhatunk biológiai hatással. A gyorsan változó mágneses erőtér a sejtekben kicsiny, körkörös áramokat indukál és ez van hatással az atomok belső energiájára. A keltett mágneses tér létrejötte és összeomlása a másodperc milliomod része alatt történik. Ez túl rövid idő ahhoz, hogy a molekulákban hő mozgást vagy szerkezeti átalakulást keltsen, ezért az energia a sejt alkotó elemeinek belső, biológiai energiáját növeli.

Mire használható a PAPIMI?

A PAPIMI a szervezet belső bioenergiáját és ezen keresztül öngyógyító képességét növeli, ezért kiegészítő kezelésként vagy önmagában a betegségek egész sorában sikerrel alkalmazható. Az elmúlt 14 évben Európában mintegy 100, az Egyesült Államokban 150 klinikán alkalmazták; több százezer beteg tapasztalata alapján nem kívánt mellékhatások nélkül bizonyítottan alkalmas a következő állapotok kezelésére:

 • sportsérülésekpapimi
 • bakteriális fertőzések
 • ízületi fájdalmak
 • gyulladásos kórképek
 • csont-izomrendszeri fájdalmak
 • húzódások
 • csonttörések
 • isiászos és nyaki gerinc problémák
 • rosszindulatú daganatokhoz társuló fájdalmak és ödémák
 • bőrgyógyászati elváltozások
 • idegkárosodás
 • immungyengeség
 • nőgyógyászati problémák
 • szemészeti problémák.
 • Rendelési idők

  Hétfő: 9:00-12:00
  Kedd: 9:00-12:00
  Szerda: 9:00-12:00
  Csütörtök: 9:00-12:00
  Péntek: 9:00-12:00
  Szombat: Zárva
  Vasárnap: Zárva

  Bejelentkezés szükséges!