TESTKÓRKÉP FÉL ÓRA ALATT

Lehet, hogy úgy gondolja: Önnek nincs szüksége az elektrodiagnosztikai szűrővizsgálatra (E. I. S.) és lehet, hogy Ön azon kevesek közé tartozik, akinek ebben igaza van. De ha mégsem?

Jó, ha tisztában van azzal,

 • hogy mennyire van elsavasodva,
 • hogy megfelelő-e a bélflóra működése, mennyire hatékony az emésztése,
 • hogy van-e hajlama daganatos megbetegedésre,
 • hogy milyen állapotban van a gerincoszlopa, van-e csontritkulása,
 • hogy milyen a szív és az érrendszer állapota,
 • hogy megfelelő-e a hormonok termelése,
 • hogy mennyire terhelik a szervezetét a mérgező szabad gyökök,
 • hogy mennyire befolyásolja a szervezete működését a stressz és a lelki problémák

és egyáltalán legyen tisztában az egészségét veszélyeztető tényezőkkel, még mielőtt azok komoly bajt okozhatnának.

Ugye, Ön sem gondolta volna, hogy mindezt egyetlen vizsgálattal megtudhatja? Ráadásul a sejtek közötti, úgynevezett intersticiális tér elektromos vezetőképességét mérő, abból bonyolult matematikai eljárással a biokémiai összetételre és a szervek működésére következtető berendezés igen gyakran alkalmas a már meg lévő problémák addig rejtve maradt, megmagyarázhatatlannak vélt eredetének kimutatására is.

Ráadásul nincs vérvétel, semmilyen fájdalom, még csak le sem kell vetkőzni! Maga a mérés 3 percig tart, a kezek és a lábak speciális fémfelületen nyugszanak, míg két elektróda a homlokra kerül felragasztásra. A mérés után az értékelést végző orvos elemzi az eredményeket, véleményt formál, és javaslatokat tesz. Ennyiféle vizsgálati eredményt több kémcsőnyi vérből, illetve jó néhány egyéb kivizsgálásból lehetne nyerni, amely esetenként napokat vehet igénybe.

Ha az első intő jelekre odafigyelünk, jók az esélyeink a betegség kialakulásának megelőzésére. De miért várná meg az intő jeleket? Miért ne lenne tisztában a veszéllyel, még mielőtt bármilyen panasz vagy tünet jelentkezne?

 • Rendelési idők

  Hétfő: 9:00-12:00
  Kedd: 9:00-12:00
  Szerda: 9:00-12:00
  Csütörtök: 9:00-12:00
  Péntek: 9:00-12:00
  Szombat: Zárva
  Vasárnap: Zárva

  Bejelentkezés szükséges!

Tisztelt Ügyvezető Igazgató!

A mai rohanó világban fontos az Ön Cégénél is, hogy a vezető beosztású munkatársai mindig helyt álljanak, egészségesek és döntésképesek legyenek, hogy a megfelelő időpontban a megfelelő lépéseket tegyenek a Cége hatékony működése érdekében.
Gyakran tapasztalom, mint foglalkozás egészségügyi orvos, hogy éppen a vezető beosztású szakemberek fáradtak, túlhajszoltak, koncentrálóképességük csökkent és alig várják évi szabadságukat. Nem biztos, hogy kellőképpen pihenten jönnek vissza munkahelyükre.
Rendelőnkben már néhány éve dolgozunk az E. I. S. állapotfelmérő készülékkel, ami kifejezetten orvosi műszer. Néhány perc alatt feltérképezi az emberi testet és felvázolja a problémás területeket. Kontrollvizsgálatra is kiválóan alkalmas. Hordozható, tehát a vizsgálatok helyére is elvihető.
Menedzserszűrésre kiválóan alkalmas. Nem kell sorba állni, vérvételre nincs szükség, fájdalommentes.
Megfelelő terápiás javaslatokat is tesz a program, amit természetesen megbeszélek a pácienssel, közösen kiértékeljük, javaslatokat teszek a továbbiakra.
Az elmúlt években nagyon jó tapasztalataink vannak már rendelőnkben.
Mint foglalkozás egészségügyi orvosnak mindig a célom a betegségeket megelőzni, mivel ez olcsóbb, mint az egészség helyreállítása.
Nem kell kórházba feküdni, nincs szükség fájdalmas beavatkozásra.

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek készülékem működését. Ezt követően döntse el, hogy szüksége van-e vezetői beosztású munkatársainak erre az állapotfelmérésre.

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

Kissné dr. Heldner Sylvia
szakorvos
30/416 1970

B. Sarolta (22 éves) vizsgálati eredményéből:

Sarolta a kiértékelés során megtudta, hogyha nem változtat az étrendjén (cukrozott ételek elhagyása, szénhidrátok bevitelének csökkentése), akkor 40-45 éves korára, valószínűleg cukorbeteg lesz.

A cukorbetegségre való hajlam csak egyike a több tucat betegségnek, amit évekkel, évtizedekkel előre lehet jelezni. Ezek többek között (a teljesség igénye nélkül): emésztőrendszeri problémák, érelmeszesedés, beleértve a koszorúerek és az agyi erek elmeszesedését, érszűkületét, hormonproblémák, mint például a pajzsmirigy megbetegedései, vesebetegségek, csontritkulás, stressz, lelki terheltség, stb.

Már Magyarországon is elérhető az a világszínvonalú berendezés, amely a számítástechnika legmodernebb vívmányait felhasználva Önnek is választ ad az egészségét érintő legtöbb kérdésre.

Természetesen a diagnózist nem a berendezés állítja fel, „csupán” segít a vizsgálatot végző szakorvosnak, aki a megbeszélés során javaslatokat, tanácsokat is tartalmaz. Ha elkerülhetetlen, akkor további szakorvosi kivizsgálást javasol, de életmódra, táplálkozásra vonatkozó tanácsok kivétel nélkül mindig elhangzanak. A javaslatok arra is kitérnek, hogy milyen – elsősorban természetes anyagokat tartalmazó – készítmények alkalmazására van szükség.

Ne kockáztasson, ne dugja a fejét a homokba! Minél előbb szerez tudomást az Önre leselkedő veszélyekről, annál könnyebb kivédeni a betegség kialakulását.
Tudja meg, hogy működik szervezete! Önnek is segíthetünk! Szánjon egy órát egészségére!

Dr. Heldner Sylvia
30/416 1970
Szakorvos