Gyakran gondban vagyunk: mit főzzünk, mit tegyünk az asztalra, hogy az ízletes és emellett tápláló legyen.
Amikor a családtagok nem egyszerre vegetáriánusok, eleinte nehéznek tűnik kiszakadni a megszokások közül. Sajnos azonban annyira eltértünk az egészséges táplálkozás medréből, hogy rajtunk, nőkön van a felelősség, hogy valamelyest próbáljuk visszaterelni ezt a folyamatot.
A gabonák fogyasztása több ezer évre nyúlik vissza. Hála Istennek, hogy mára újra terítékre kerültek, és könnyen beszerezhetővé váltak szinte mindenki számára. A gabonák hamar elkészülnek, rendkívül gazdagok ásványi anyagokban, vitaminokban, fehérjékben, és a tészta egy részét ki lehet váltani velük.
Ebben a füzetben apró ötleteket találsz arra, hogyan vegyítheted a megszokott ételeket olyan módon, hogy a „húsevők”, és a „vegások” is kedvükre ehessenek, és a gabonáknak is jusson hely hagyományos ízeink között.
Minden ötlet a jóga érdeme, amely kicsit más szemmel engedi láttatni étkezési szokásainkat.
Javaslom, kísérletezz, alkoss Te is kedved szerint a konyhában!